Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Link help. Page Title Module
Move Remove Collapse
Search Search Module
Collapse

Advertisement Advertisement Module
Collapse

Featured Images Featured Images Module
Collapse

Mediabistro Creative Sites Mediabistro Creative Sites Module
Collapse
Latest Topics Latest Topics Module
Collapse

  • kinner
    Reply to Advice for logo
    kinner
    hey, thanks! yep I agree. Tho here's a screenshot of the original K and my logo.
    Actually, I was wrong - I didn't make the rounding bigger, I just changed it's curve coz it was not a perfect circle...
    Today, 02:24 PM
  • KitchWitch
    Reply to Open corrupted qxp files
    KitchWitch
    Hi Jiri and welcome to GDF.

    We ask all new members to read very important links here and here. These explain the rules, how the forum runs and a few inside jokes. No, you haven't done...
    Today, 02:15 PM
  • sketxz!
    Reply to HELLO
    sketxz!
    Hello! Welcome to the forum. May I ask where are you from?
    Today, 02:09 PM
  • Designia
    Reply to Confessions
    Designia
    LOL, not sure if that site amuses me or pisses me off!

    ...it's awesome....
    Today, 02:07 PM
  • jiri
    Reply to Open corrupted qxp files
    jiri
    Melindabelle's advice has worked perfectly - two days of work saved!!!
    Today, 01:51 PM
Advertisement Advertisement Module
Collapse

Sponsors Sponsors Module
Collapse

X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Link help.

    Ok, im useing DW cs4, Im building a site useing tables. Its the only way i know how. Now I have placed all the rolloves and stuff, but then I preview it in fire fox I get a blue box around the button iv clicked on. Dose anyone know how i can stop this happening?

  • #2
    Its ok i found it...

    MODS CAN DELETE THIS.

    Comment


    • #3
      Oldat, why don't you post the solution you found...it might help someone else having the same problem.
      This post is brought to you by the letter E and the number 9. Those are the buttons I push to get a Twix out of the candy machine.
      "I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process."

      Comment


      • #4
        Well the problem i was having was, every time i made a link inside a row, it also put a blue border around the image.

        All i had to do was put a 0 in the border. Its defauted empty so thats why i was confused..lol

        Comment


        • #5
          I think its also handy to know this solution for html email.

          Comment


          • #6
            ^^^agree. I use it all the time for HTML email.
            "Lucy, you got some 'splainin' to do!" - Ricky Ricardo

            Comment

            Mediabistro A division of Prometheus Global Media home | site map | advertising/sponsorships | careers | contact us | help courses | browse jobs | freelancers | content | member benefits | reprints & permissions terms of use | privacy policy Copyright © 2014 Mediabistro Inc. call (212) 389-2000 or email us
            Working...
            X