Announcement Announcement Module
Collapse
No announcement yet.
Anylinkmenu breaks in Wordpress Page Title Module
Move Remove Collapse
Search Search Module
Collapse

Advertisement Advertisement Module
Collapse

Featured Images Featured Images Module
Collapse

Mediabistro Creative Sites Mediabistro Creative Sites Module
Collapse
Latest Topics Latest Topics Module
Collapse

  • PanToshi
    Reply to HI!
    PanToshi
    Welcome to GDF George

    We ask all new members to read the very important links here and here. These explain the rules and how the forum runs. No, you haven't done anything wrong, we ask every...
    Today, 03:13 AM
  • BillyLogan
    Reply to Typography resources.
    BillyLogan
    Thanks for sharing! I'v been looking for this on the web for hours for my next project and here it is!
    Today, 03:13 AM
  • georgemaharis1
    HI!
    georgemaharis1
    Just posted in printing and prepress. Hope to see it approved shortly!
    Today, 12:36 AM
  • georgemaharis1
    Register from a Gerber to a Roland or vice versa?
    georgemaharis1
    I need to be able to routinely prototype / make comps of self adhesive labels. This includes both clear and opaque. I have access to a ROLAND VS which does a VERY good job, but the metallics it can...
    Today, 12:14 AM
  • desmiley1
    Reply to Illustrator won't let me highlight text?
    desmiley1
    Same here, new account...Thanks so much for posting this answer. The zombie post lives and has been re-awakened for 2014!
    Yesterday, 10:32 PM
Advertisement Advertisement Module
Collapse

Sponsors Sponsors Module
Collapse

X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anylinkmenu breaks in Wordpress

    Got a frustrating problem I'm hoping you all could help me with:

    Using a script from Dynamic Drive called Anylinkmenu.

    The script works fine throughout the site, but when I put my menu in my Wordpress blog layout, something strange happens. See it in action here.

    The light blue background assigned to the li within the drop down seems to take over the entire a & span above it. This doesn't happen in the main site (click on any navigation link to see). Only happens in the blog section.

    Any help would be greatly appreciated!

  • #2
    Not sure how to even tackle that. I'd like to help you decode it, but I'm leaning more towards a quick solution. This help? http://wordpress.org/extend/plugins/...down-menu/faq/
    Broke or just cheap? Read my list of free open source alternatives to Adobe Creative Suite software.

    Comment


    • #3
      Thanks for the link, SurfPark. I may have to resort to that... but the thought of enlisting an additional script and having to worry about matching the styling and functionality so that the behavior is consistent with the rest of the site seems a little iffy. I have a forum post over at DynamicDrive (where the script came from), so hopefully one of the developers over there can help me.

      Much appreciated.

      Comment


      • #4
        FYI an admin on DynamicDrive helped me fix it. It was simply a matter of disabling an attribute in the script's code that was conflicting with my menu.

        Code:
        .selectedanchor{ /*CSS class that gets added to the currently selected anchor link (assuming it's a text link)*/
        /* background: #99ccff; */
        }

        Comment

        Mediabistro A division of Prometheus Global Media home | site map | advertising/sponsorships | careers | contact us | help courses | browse jobs | freelancers | content | member benefits | reprints & permissions terms of use | privacy policy Copyright © 2014 Mediabistro Inc. call (212) 389-2000 or email us
        Working...
        X